MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – HER ER PETTER

Alle som kjenner meg og arbeidet mitt vet at jeg liker veldig godt å fotografere Petter, og da han skulle konfirmeres var det – nesten selvsagt – en stilltiende avtale om at jeg skulle ta hans konfirmasjonsbilder også. Jeg er svært opptatt av å utvikle meg som fotograf og hadde nettopp lært noen teknikker jeg måtte utforske. Noen av disse bildene er altså fotografert gjennom glasskår, tekstiler og mitt lange, røde hår. For å lykkes med alternative teknikker trenger vi både tid og ro slik at vi får prøvd ut forskjellige settinger. Bildene er tatt i Sandvika rett etter seremonien. Og om jeg skal si det selv er jeg ganske så stolt av resultatet. Takk Petter – du leverer!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00158

Vil du vite mer om hvordan jeg jobber? Ta kontakt for en hyggelig prat da vel!