MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – JACQUELINES BILDER

Vakre Jacqueline kom til meg for å få tatt konfirmantbildene, og med to timers fotoavtale fikk vi tatt mange forskjellige settinger både inne og ute. Jeg er så heldig å ha et flott stabbur utenfor studioveggen på Gjettum Gård. Her er det perfekte lysforhold og de flotte utskjæringene og det rustikke treverket danner et fint bakteppe både for bunadsbilder og portretter.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00046Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00045

Jacquelines mor ønsket også rene, vakre studiobilder som skulle pryde veggen hjemme og blant mange favoritter tatt med naturlig lys ble disse to bildene valgt. Det nederste bildet har jeg redigert med lett tekstur og konvertert til sort/hvitt – noe som jeg syns kler bildet svært godt. Sort/hvitt er klassisk og tidløst og Jaquelines uttrykksfulle, direkte blikk går rett inn og jeg blir aldri lei av å betrakte det. Tusen takk for at jeg får dele bildene dine Jacqueline!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00047Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00048