MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – SILJES BILDER

Jeg fikk fotografere vakre Silje noen dager etter konfirmasjonen i juni. Målet var stemningsfulle utebilder og på området rundt mitt fotostudio på Gjettum Gård har jeg vakker natur, perfekt for dette. Alle bildene er tatt med naturlig lys, akkurat slik jeg aller helst arbeider. For meg er naturlig lys er det aller vakreste lyset og passer mitt fotografiske uttrykk.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00039

Bildet over, tatt på jordet nedenfor Gjettum Gård, ble valgt til takkekortbilde og det henger flott innrammet på veggen hjemme hos familien. Friskt, grønt gress og hvite sommerblomster danner det perfekte bakteppe og fargene og stemningen står vakkert til det kongeblå silkestoffet i Siljes flotte Rogalandsbunad.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00040Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00041

Til portrettene mine leter jeg ofte etter lommer av lys, som her i den lille skogen rett utenfor studio. Sort-hvitt bilder, gjerne med en tonering, er tidløst og ofte det aller fineste. Jeg fotograferer jo alltid i farger, og i Photoshop jobber jeg med bildene i farger helt frem til siste step som er sort-hvitt. For meg fikk bildene ovenfor en ekstra dimensjon i denne tonerte sort-hvitt-konverteringen.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00042Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00043

For tre år siden hadde jeg fotografert Siljes søster Mari som konfirmant. Nå ønsket familien også bilder av jentene i sammen, og hva var da mer naturlig enn å fotografere de flotte, bunadskledde søstrene med åsene og jordene som et vakkert bakteppe. Tusen takk for at jeg får lov å dele bildene jenter!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_00044