MENU

KONFIRMANTFOTOGRAFERING – SYNNE SINE BILDER

Noen ganger rekker man bare ikke alt og nydelige Synne kom derfor til meg i august, et år etter selve konfirmasjonen. At bildene blir tatt er jo tross alt det viktigste! Ønsket var vakre bilder tatt ute og både med bunad og med t-skjorte og jeans. Vi holdt øye med været og planla fotograferingen en sen ettermiddag for at vil skulle skape forskjellige stemninger og klare å fange noe av det magiske lyset. Lysets fargetemperatur skifter da også veldig i løpet av et par timer når det heller mot kveld og dette bidrar til at bildene får så forskjellig uttrykk.

Det var så hyggelig å jobbe med deg Synne og du er så flink foran kameraet – jeg håper du vil stille som modell på et av kursene mine slik vi snakket om. Og tusen takk for at jeg får dele bildene dine på bloggen og hjemmesiden min – klikk her så kommer du dit!