MENU

FRIDA & ELLEN SINE BILDER – FOTOGRAF BÆRUM

Da Frida skulle konfirmeres ønsket foreldrene også bilder med storesøster Ellen. Jentene kom staselig pyntet i sine vakre Nordmørsbunader og de hadde også med klesskift slik at vi kunne ta andre settinger. Pappa Jørn fikk være fotoassistent for anledningen, noe han klarte med glans. Her er Fridas konfirmasjonbilde som også ble bildet på takkekortet hennes.

Familien ønsket vakre utebilder, og da avtaler jeg alltid værforbehold. Som regel går det bra å holde seg til opprinnelig plan, men denne gangen valgte vi å flytte fotograferingen frem et par dager slik at åker og eng skulle tørke godt opp etter et kraftig regnskyll. For våt natur er og blir stusselig og grumsete, også på bilder. Og det ville vi jo ikke ha!

Det var så hyggelig å ta disse bildene og jeg koste meg sånn da jeg redigerte de utvalgte i Photoshop. For bilder rett fra kamera er for meg uferdige bilder, litt som en bil uten lakk. Tusen takk for at jeg får dele bildene deres Frida og Ellen!