MENU

Mentor portrett

MENTORPROGRAM PORTRETTFOTO

Høsten 24 & våren 25 (fullt)

Dette er et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok eller utstilling. Den enkelte deltakers utvikling settes i høysetet, og du vil få hjelp til å finne din egen fotografiske stemme og perfeksjonere det tekniske, både når det gjelder konsept, lyssetting, fotografering og redigering. Portretter kan være så mangt – ikke bare mennesker, men også dyr, blomster og interiør.

Mentorprogrammet holdes i mitt hyggelig studio på Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. For å få mest mulig ut av mentorprogrammet bør du ha fotografert en del, beherske kameraet ditt og kunne noe bilderedigering i Lightroom og/eller Photoshop. Hvis du er nybegynner bør du starte med andre kurs først og mer om disse finner du HER

Inkludert i mentorprogrammet er 8 samlinger, hvorav to møter er en-til-en. Under felles-samlingene går vi gjennom deltakernes portretter i plenum på storskjerm og da primært i Lightroom. Vi ser på uttrykk, helhet og progresjon. Og vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m. Jeg vil også vise eksempler på forskjellige typer bilder og oppdrag, fortelle om arbeidsprosessen min, hva jeg vektlegger, valg av objektiver og kamera-innstillinger og hva jeg gjør av etterbehandling i programmer som Lightroom, Photoshop og Alien Skin Exposure.

En-til-en er veiledning tilpasset den enkeltes ønsker og behov, og da 3 timer per gang som gir oss god tid sammen. Vi finner tidspunkter på dag- eller kveldstid som passer den enkelte. I mentor-perioden tilbys også privatundervisning utover dette til sterkt redusert pris kr 500 per time og da minimum 2 timer per gang samt 20% rabatt på kurs jeg holder i egen regi.

FELLES SAMLINGER alle ganger kl 18 – 22
Torsdag 19. september
Torsdag 24. oktober
Torsdag 21. november
Torsdag 23. januar
Torsdag 20. februar
Torsdag 20. mars

Torsdag 24. april (backup)

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Mentorprogrammet starter medio september 2022 og avsluttes våren 2023. Kursavgiften er kr 12.500 som deles opp i to fakturaer, en som sendes ut ved påmelding og en med forfall 1. februar. Inkludert er kursmateriell samt kaffe/te, kjeks og frukt. Maksimumsantall er 8 og din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport.

Mentorprogrammet holdes i mitt hyggelige studio på Gjettum Gård, Gjettumveien 121C – veibeskrivelse finner du HER

Send din påmelding på e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com. Jeg trenger også din postadresse og ditt telefonnummer for å kunne registrere deg.

Referanser fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Lurer du på noe? Kontakt meg HER

 

Hjertelig velkommen til mentorprogrammet mitt – jeg deler alt jeg kan med dere!