Fotokurs | Oslo Bærum Lightroom, Photoshop, kurs, bilderedigering

Fotokurs i Oslo og Bærum 2019

Oslo-Bærum-fotokurs-portrettkurs-kurs-Lightroom-Photoshop-Anne-Helene-Gjelstad

Ønsker du å lære å ta bedre bilder og arkivere bildene dine på en trygg og oversiktlig måte? Vil du å lære å redigere bildene dine så de når sitt høyeste potensiale? Her er oversikten over mine planlagte kurs. Noen kurs holder jeg i samarbeide med Interfoto på Skøyen i Oslo. Og noen kurs holder kurs i mitt hyggelige fotostudio på Gjettum Gård, bare fem minutter fra Sandvika og med kort vei til Oslo og Asker.

Portrettkurs lørdag 27. – søndag 28. april og lørdag 11. – søndag 12. mai 2019 i mitt studio – et todagers kurs i portrettfotografering med fokus på kommunikasjon, fototeknikk, lyssetting og etterbehandling. Vi ser på mange forskjellige typer portretter og hvordan disse er blitt til. Og vi går gjennom nyttig fototeori; hvordan stille inn kamera, hvordan fokusere og hvilken linse bør du bruke. Vi har med to modeller og jobber både ute og inne i studio. Bildene går vi gjennom i Lightroom og her jobber vi med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m.

Fine Art portrettkurs søndag 17. – mandag 18. mars hos Interfoto – et inspirerende todagers kurs for deg som behersker kameraet ditt og kan basic redigering i Lightroom Classic og Photoshop. Vi har med to flotte modeller, en dyktig stylist samt Interfotos egen lysmester Arild Bergseth. Jeg vil vise hvordan jeg poserer modeller og velger styling og vi jobber meg lyssetting og redigeringsteknikker som jeg bruker for å skape mine maleriske, premierte portretter.

Photoshop grunnkurs torsdag 7. og tirsdag 12. mars hos Interfoto – et todagers kurs for deg som vil lære Photoshop fra scratch. Vi setter opp Photoshop så det fungerer optimalt, og vi setter opp Bridge – et viktig program for oss fotografer. Med utgangspunkt i portrett går vi gjennom lag, masker, verktøy, teknikker og  funksjoner. Vi jobber med clone, heal og patchtool for å fjerne distraksjoner. Og vi jobber med forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og bruk av actions som letter mange av redigeringstrinnene vi gjør på hvert eneste bilde. Alt du lærer kan du selvsagt bruke på alle typer bilder.

Lightroomkurs torsdag 14. og tirsdag 19. februar hos Interfoto – et todagers bildebehandlingskurs for deg som ønsker å ta bildene dine til et nytt nivå på en enkel måte. I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine. Vi går gjennom oppsett av programmet og de forskjellige modulene: Redigering og retusj, eksportering og publisering på nett, bildeshow med musikk samt fotobøker. Vi går også gjennom teknikk for utvelgelse av de beste bildene, de forskjellige formatene samt sikker arkivering av bilder.

Jeg tilbyr også privatundervisning for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Privatundervisningen tilpasses behov og nivå, enten dere kommer fra en bedrift eller du kommer alene eller med en venn eller flere.

Lurer du på hvordan det er å delta på fotokurs hos meg kan du lese om portrettkurs her og finne referanser her

Og du kan gjerne ta kontakt med meg på telefon 90 82 54 57 eller sende en e-post til ah@annehelenegjelstad.com
 

Hjertelig velkommen på fotokursene mine hos Interfoto på Skøyen og i mitt fotostudio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum – jeg deler alt jeg kan med dere!

 

FOTOGRAF ANNE HELENE GJELSTAD

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS OVENFOR SANDVIKA I BÆRUM – KORT VEI TIL OSLO OG ASKER