MENU

1-til-1 Lightroom

LÆR Å REDIGERE BILDENE DINE I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå. Lightroom Classic er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. I Lightroom Classic holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner. Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder.

Ha med egen laptop med Lightroom Classic (ikke den enklere, skybaserte versjonen Lightroom) og sørg for at du kan åpne programmet på forhånd. Velg engelsk versjon da opplæringsmateriell gjerne er på engelsk og hvis mulig oppdater til siste versjon. Det ligger også mye bra på YouTube og ellers på nettet på engelsk om Lightroom.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kursavgiften er kr 5.750 og din påmelding er bindende. Kurset går over 8 timer og inkludert er kaffe og te, filene vi jobber med, mine favoritt-presets og et fyldig kompendium på ca 25 sider med alt vi går gjennom og litt til, slik at du lettere kan jobbe videre selv.

Før påmelding må vi snakke sammen slik at jeg kan tilrettelegge ditt kurs på best mulig måte. Kontaktinformasjon finner du HER og veibeskrivelse finner du HER

Vil du vite mer om hvordan jeg redigerer bildene mine? På bloggen min ligger flere poster om dette. Referanser fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

fotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærumfotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærum

Bildene over av denne gamle kvinnen tatt i Mexico viser noen av teknikkene vi vil gå gjennom på kurset!