MENU

Lightroomkurs

LÆR Å REDIGERE BILDENE DINE I LIGHTROOM CLASSIC
Søndag 23. oktober 2022

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå. Lightroom Classic er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. I Lightroom Classic holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner. Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder.

Ha med egen laptop med Lightroom Classic (ikke den enklere, skybaserte versjonen Lightroom) – sørg da for at du kan åpne programmet på forhånd. Gratis prøveversjon av Lightroom Classic varer i 7 dager og kan lastes ned HER

Velg engelsk versjon da opplæringsmateriell gjerne er på engelsk. Det ligger også mye bra på YouTube og ellers på nettet på engelsk om Lightroom.

 

fotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærumfotokurs-Photoshop-Lightroom-Oslo-Bærum

Bildene over av denne gamle kvinnen tatt i Mexico viser noen av teknikkene vi vil gå gjennom på kurset!

 

PÅMELDING & KANSELLERING Kursavgiften er kr 1.950 og inkluderer frukt, kjeks og kaffe/te, filene vi jobber med, mine favoritt-presets og et fyldig kompendium på ca 25 sider med alt vi går gjennom og litt til, slik at du lettere kan jobbe videre selv. Maksimumsantall er 8 og jeg følger selvsagt myndighetenes smitteverntiltak og tilpasser kurset etter disse. Din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport.

Kurset holdes kl 10 – 17 i mitt hyggelige studio på Gjettum Gård, Gjettumveien 121C – se veibeskrivelse HER. Skulle pandemien kreve fysisk avstand vil kurset foregå på Skype.

Vil du vite mer om hvordan jeg redigerer bildene mine? På bloggen min ligger flere poster om dette.

Send din påmelding på e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com. Jeg trenger også din postadresse og ditt telefonnummer for å kunne registrere deg.

REFERANSER fra andre som har vært på kurs hos meg finner du HER

Lurer du på noe? Kontakt meg HER

 

Hjertelig velkommen på kurs i Lightroom Classic – jeg deler alt jeg kan med dere!