MENU

FOTOGRAF BÆRUM – INGERS BEAUTIFUL ME BILDER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com__03B7364Da min søster fylte 50 år i mars for halvannet år siden fikk hun en fotografering i gave av meg. Inger bestemte seg for å ta av noen kilo før fotograferingen og ønsket vakre bilder i naturlig miljø. Flotte omgivelser har jeg jo rundt mitt studio på Gjettum Gård, og bildene ble tatt her rett før ferien – et drøyt år etter den store dagen. Med på laget fikk jeg den dyktige stylisten Connie Johansen som i tillegg til å ta seg av hår og makeup også hadde med lekre kjoler og pynt.

Det å ta vakre bilder ligger mitt hjerte nær, enten jeg fotograferer småtroll, konfirmanter, fashion, næringslivsportretter eller gamle kvinner i Estland. Alle fortjener å bli fremstilt på best mulig måte – på en måte som fremhever den enkeltes personlighet og stil, og slik hver især ønsker å bli fotografert.

Og Inger, som til daglig er avdelingsleder på et sykehjem, ønsket altså bilder som viste hennes feminine side, bilder som hun vil glede seg over nå og som hun vil glede seg over om noen år.

Det var også viktig at jeg fikk ta et før-bilde av Inger, rett på og usminket. Jeg ønsker å vise hva som skjer når man engasjerer en dyktig stylist og jeg som fotograf gjør en god jobb som innebærer riktig posering og flatterende lys. En pen retusj på valgte bilder hører selvsagt med for digitale bilder som disse rett fra kamera er uferdige bilder, som en bil uten lakk.

De ferdige bildene leverer jeg innrammet og i lekre image-bokser som på bildet nedenfor. Ønsker du noen flotte bilder av deg selv, en stylet fotografering i studio eller på location? Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat om din before & after-fotografering.

Det var så fint å fotografere den flotte søsteren min, og det er så hyggelig å kunne dele Ingers beste bilder her og på hjemmesiden min. Tusen takk sis!