MENU

EN BLOMST PÅ EN STRAND – INSPIRASJON

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_la deg inspirere_ inspirasjon_003

En vakker kveld for et par uker siden tok jeg med meg kameraet ut for å teste min 50 mm linse som jeg ikke hadde brukt på lenge. Kveldslyset var utrolig fint og nede ved brygga sto det en ganske ordinær, liten blomst som fanget min oppmerksomhet. Myke strå og en blå himmel som ga farge til sjøen – og ja, det er sjøen og ikke himmelen du ser på bildet.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_la deg inspirere_ inspirasjon_002

Fem minutter i Lightroom – litt mer spenst i farger og kontrast og en virtuell kopi med klassisk sort/hvitt konvertering. At redigering kan være så enkel og effektfull er noe av det jeg virkelig liker med Lightroom og som du lærer mer om på kurset mitt i oktober. Jeg holder også private kurs i Lightroom og fotografering for deg som ønsker dette. Velkommen til meg!

Canon 5D mk III, 50 mm f1.2 på f2, lukker 1/500 og ISO 800