MENU

Fotokurs – redigering i Photoshop

KURS I ADOBE PHOTOSHOP FOR FOTOGRAFER

SØNDAG 4. & SØNDAG 18. MARS 2018

På oppfordring har jeg nå laget et helt nytt kurs i Adobe Photoshop. Målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke programmet og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling slik at du kan ta bildene dine til et nytt nivå. Jeg deler alle teknikker jeg kan, viser deg hvordan jeg redigerer bildene mine og forteller hvorfor jeg gjør akkurat det jeg gjør. Vi går gjennom oppsett, lag, masker, verktøy, retusj av portrett, toneringer, svart/hvitt, actions, oppskarping, teksturer mm.

Her er et eksempel på sort/hvit redigering som tar bildet fra å være et ganske ordinært bilde med distraksjoner og altfor rød hudtone til et klassisk portrett. Dette går vi gjennom på kurset – les mer HER