MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – HER ER FRIKK

Jeg var så heldig å få fotografere Frikk i forbindelse med konfirmasjonen hans i høst. For noen år siden hadde jeg fotografert storebroren hans Mats og det er alltid så hyggelig når familiene kommer tilbake til meg for nye bilder. Da vet jeg jo at de er fornøyde med jobben jeg har gjort!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00168

På Gjettum Gård hvor jeg har mitt studio er det et flott stabbur og dette egner seg like godt som bakteppe til guttas portretter som til fine jenter i bunad. Lyset her er alltid superfint og fargespillet i veggene og den flotte døra har vakre nyanser. Inkludert i min konfirmantfotografering er alltid et redigert fotografi på høykvalitets fotopapir, en lavoppløselig fil med min logo til sosiale medier samt 20 håndlagde takkekort. Bildet over er det Frikk valgte som sitt konfirmasjonsbilde.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00159Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00158Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00162

På Gjettum har jeg også mange fine murvegger som egner seg godt som bakgrunner og som dermed gir bildene et unikt preg. Noen bilder egner seg best i farger, andre i sort/hvitt. Og noen bilder er fine både i farger og sort/hvitt – over er et eksempel på dette med Frikk med originale, kule retro-solbriller!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00169Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00164Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00161

Når vi har god tid får vi også tid til å teste ut forskjellige settinger. Jeg anbefaler ofte en to-timers fotografering som her nettopp for å sitte igjen med et bredt bildeutvalg med variasjoner, gjerne med klesskift og forskjellige uttrykk. Slik blir det mye å velge mellom og sluttresultatet bra. God tid fjerner også stress-elementer og fotograferingen blir en positiv opplevelse man tar med seg videre i livet!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00165

Den gamle siloen på gården er også en superkul og røff location. Frikk hadde selvsagt med klesskift. Og han hadde med skateboardet sitt som både viser hvem han er og som blir et flott element å bruke for meg som fotograf. Til sist noen favorittbilder i denne settingen!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00166Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00167