MENU

KONFIRMANTFOTO BÆRUM – LOTTES BILDER

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00149

Da Lotte var konfirmant i høst fikk jeg gleden av å fotografere henne. Vi hadde god tid, både til klesskift og fotografering i mange forskjellige settinger. På Gjettum Gård er det fantastiske uteområder som danner vakre baktepper året rundt og jeg er så heldig som har mitt studio nettopp her!

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00148Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00153

Åkrene og skogene ligger på området og gården har også et vakkert stabbur. Perfekte, stemningsfulle bakgrunner til vakre utebilder og alle typer portretter, til konfirmantfotografering i bunad og stemningsbilder i jeans, tyllskjørt og ballkjole.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00152

Mitt studio har et vakkert dagslys og alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å fotografere i naturlig lys – det gir jo en helt egen feeling i bildene. Bildet over er et godt eksempel på dette syns jeg. Det enkleste er ofte det fineste og dette bildet henger nå flott innrammet hjemme hos Lotte.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00151Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00150

I mitt hyggelige studio har jeg mange forskjellige bakgrunner å velge mellom. På denne måten blir jo uttrykkene i bildene forskjellige og jeg kan lett tilpasse stemninger og valører i bildene til rommene de skal henge i. Noen ganger bruker jeg også teksturer i etterbehandlingen slik jeg har gjort med bildet over.

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00154

Anne_Helene_Gjelstad_www.annehelenegjelstad.com_fotograf_Bærum_konfirmant_konfirmantfoto_00155

I det siste har jeg også tatt mange bilder hvor modellen belyses bakfra. Dette gir en helt spesiell glød i bildene – superfint, kult og klassisk i svart/hvitt bilder i ‘high key’ som her!

Mer om konfirmantfotografering finner du på min nettside www.annehelenegjelstad.com – her ligger mange forskjellige typer konfirmantbilder og også en soundslide jeg har laget. Det ligger også mange flere konfirmantserier her på bloggen.

Hjertelig velkommen til meg og til din spesielle fotografering!