MENU

Privatkurs i foto, Lightroom og Photoshop

Jeg holder privatkurs for enkeltpersoner og små grupper i fotografering, Lightroom og Photoshop. Undervisningen tilpasses ditt nivå, enten du er en privatperson eller dere kommer fra en bedrift. Sammen avtaler vi tid og sted og hva vi skal gå gjennom på kurset. Kurs for enkeltpersoner krever kortere tid enn for grupper.

Ved undervisning i Lightroom og Photoshop må du ha egen datamaskin med programvare installert. Undervisningen foregår i Lightroom 4 og Photoshop CS6. Ha gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Gratis Lightroom og Photoshop prøveversjoner som varer 30 dager kan lastes her – velg engelsk versjon da materiell som lærebøker og videoer er på engelsk.

Priser for privatpersoner en-til-en undervisninger per gang: Enkelttime kr 800, 2 timer kr 1400, 4 timer kr 2200 og 6 timer undervisning kr 3000 (deretter kr 500 pr time). Kurs for private grupper: 1200 kr pr time, inntil 6 deltakere. For større grupper og bedrifter, be om pris (det er ikke moms på undervisning).

Prisene gjelder undervisning i mitt studio på Gjettum gård ovenfor Sandvika. Jeg kan selvsagt også komme til deg/dere og da kommer reisegodtgjørelse i tillegg.

For mer informasjon og spørsmål ring meg på 90 82 54 57 eller send en e-post til ah@annehelenegjelstad.com